Lirik Lagu Tcukimay Sia

Aing teu hayang ningali sia,
Sia geus ngancurkeun aing,
Gara-gara sia aing teu teunang,
Hurup aing loba di udag dosa...

Aing teu hayang manggihan sia,
Sia geus ngancurkeun aing,
Sia ngan ukur teror jang aing,
Sia teu eureun neror ka aing..

Sia..anjing, sia..goblog..
Sia ngan bisa misahkeun aing
Sia.. anjing, sia.. goblog..

Sia ngan bisa nyieun "berwarna"

Sia.. anjing, sia.. goblog..

Sia euweuh.. aya.. TCUKIMAY !!!!

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Tcukimay

Suka Dengan Lirik Lagu Sia dari Tcukimay? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Sia yang dinyanyikan oleh Tcukimay? Silahkan Beri Komentar