Lirik Lagu Nisa Farisa Wes Mbok Rasakne

Sliramu biyen janji nglamar aku
Siap sak ngrabine
Kabeh penjalukmu sik enek neng awakku
Uwes tak kekne

Aku wes mbok rasakne
Tau mbok rasakne
Mbok rasakne
Kabeh kabeh kabeh
Sak kabehane

Aku tau mbok gendong
Aku tau mbok pangku
Tau mbok lumahne
Taker mbok udani cepot sual klambi
Sak kabehane

Aku wes mbok rasakne
Tau mbok rasakne
Mbok rasakne
Kabeh kabeh kabeh
Sak kabehane

Teko mburi teko ngarep
Karo mlumah karo murep
Uwes kabeh
Mok kon goyang mbok kon ngimpet
Taker aku merem dapet
Uwes kabeh

Neng sor gedang lemek klaras
Teker dengkol geger bundas
Uwes Kabeh
Aku wes mbok rasakne
Kabeh mbok rasakne
Mbok rasakne
Kabeh kabeh kabeh
Sak kabehane
http://lirik.musikmokonk.info

Sliramu biyen janji nglamar aku
Siap sak ngrabine
Kabeh penjalukmu sik enek neng awakku
Uwes tak kekne

Aku wes mbok rasakne
Tau mbok rasakne
Mbok rasakne
Kabeh kabeh kabeh
Sak kabehane

Aku tau mbok gendong
Aku tau mbok pangku
Tau mbok lumahne
Taker mbok udani cepot sual klambi
Sak kabehane

Aku wes mbok rasakne
Tau mbok rasakne
Mbok rasakne
Kabeh kabeh kabeh
Sak kabehane

Teko mburi teko ngarep
Karo mlumah karo murep
Uwes kabeh
Mok kon goyang mbok kon ngimpet
Taker aku merem dapet
Uwes kabeh

Neng sor gedang lemek klaras
Teker dengkol geger bundas
Uwes Kabeh
Aku wes mbok rasakne
Kabeh mbok rasakne
Mbok rasakne
Kabeh kabeh kabeh
Sak kabehane

Teko mburi teko ngarep
Karo mlumah karo murep
Uwes kabeh
Mok kon goyang mbok kon ngimpet
Taker aku merem dapet
Uwes kabeh

Neng sor gedang lemek klaras
Teker dengkol geger bundas
Uwes Kabeh
Aku wes mbok rasakne
Kabeh mbok rasakne
Mbok rasakne
Kabeh kabeh kabeh
Sak kabehane

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Nisa Farisa

Suka Dengan Lirik Lagu Wes Mbok Rasakne dari Nisa Farisa? Share yuukk!

Lirik Lagu Nisa Farisa Lainnya

Gimana pendapatmu dengan Lirik Wes Mbok Rasakne yang dinyanyikan oleh Nisa Farisa? Silahkan Beri Komentar