Lirik Lagu Mus Mulyadi Rondho Ngarep Omah

Ono rondo manggon ngarep omahku
yen ?ruh aku, deweke ngguya-ngguyu
Yen dheke ngerti aku namatke
carane mlaku soyo digawe-gawe

[Reff:]
Kiro-kiro umure seket pitu
wis meh podo karo yuswane Ibu
Aku ra ngerti opo karepe
saben sore aku dikirimi roti

Suwe-suwe atiku soyo mundak bingung
kudu-kudu kepingin nyang omahe, ouh?
(tondo-tondo keno pelet kuwi)

Kok ndilalah ibu pirso kabehe
saben teko rotine dibalekke
Atiku tentrem koyo adate
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe

[Kembali ke Reff:]

Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe [2X]

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Mus Mulyadi

Suka Dengan Lirik Lagu Rondho Ngarep Omah dari Mus Mulyadi? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Rondho Ngarep Omah yang dinyanyikan oleh Mus Mulyadi? Silahkan Beri Komentar