Lirik Lagu Mus Mulyadi Romo Ono Maling

Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling
Tulungono anakmu lagi kelangan
Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling
Rino wengi kelap kelip ra karuan

Mo, mo, mo, mo, Romo, ono maling
Yen aku edan opo Romo ra kelangan?

Nyekel maling mestine yo digebugi
Tobat Romo luwih becik aku mati
E, e, e, e, thole, malinge opo nggegirisi?
Tobat Romo, malinge niku edi peni

Sing digowo opo?
Niki sing ten njero niki
Ing njero ngendi?

Niki sing gemandul niki..
Niki lo ten njero dada
Ati kulo sing digowo lunga?

Ngono yo ngono,
Ngona ngono ning ojo ngono?
Ngono yo ngono,
Ngona ngono ning ojo ngono?

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Mus Mulyadi

Suka Dengan Lirik Lagu Romo Ono Maling dari Mus Mulyadi? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Romo Ono Maling yang dinyanyikan oleh Mus Mulyadi? Silahkan Beri Komentar