Lirik Lagu Manthous Esemu

Suwe ora ketemu, cah ayu
Gawe kangening atiku
Taksuwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiha rahayu

Lha piye genah-genahe, yo kene
Takanti-anti kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

Reff:
Nadyan mung krungu swarane
Apa maneh yen nyawang eseme
Bebasan segara madu
Kalah manis..sing manis pancen esemmu

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti
Ora mung jroning impenku
Bisa nyanding sliramu, cah ayu

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Manthous

Suka Dengan Lirik Lagu Esemu dari Manthous? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Esemu yang dinyanyikan oleh Manthous? Silahkan Beri Komentar