Lirik Lagu Gombloh Hong Wilaheng Sekareng Bawono Langgeng

mingkar mingkuring angkoro
akarono karnan mardi siwi
sinawung resmining kidung
sinubo sinukarto

aduh gusti, pakertining ngilmu
ingkang tumrap ning ngalam dunyo
agomo ageming aji

sopo entuk wahyuning Allah
gyoh dumilah mangulah ngilmu bangkit
bangkit mikat reh mangukut
kukutaning jiwanggo

yen mangkono, keno sinebut wong sepuh
liring sepuh, sepi howo ... awas loro ning atunggil

hong wilaheng sekareng bawono langgeng ... sekar mayang
hong wilaheng sekareng bawono langgeng ... sekar kajang
hong wilaheng sekareng bawono
hong wilaheng sekareng bawono

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Gombloh

Suka Dengan Lirik Lagu Hong Wilaheng Sekareng Bawono Langgeng dari Gombloh? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Hong Wilaheng Sekareng Bawono Langgeng yang dinyanyikan oleh Gombloh? Silahkan Beri Komentar