Lirik Lagu Evie Tamala Cinta Parabola

Kapan cinta anu suci
Tigin jangji milin hiji
Cinta sanes parabola
Gunta ganti pilihan kamana mana

Kapan asih keudah nyata
Hate pinuh ku kacinta
Cinta model jarak jauh
Kadang kala hasilna teu parapuguh

Cinta parabola saliwatan tinu bagja
Cinta parabola bisa pindan pindah rasa
Anjeun kumalayang kawas heulang
Meber jangjang neang nu kabandang

Sing ati ati ah tong sologotao ah
Ulah pedah ulin langit hate gancang ngait
Sing ati ati ah tong sologoto ah
Memeh resmi reknarima teang heula pribadina

Sing ati ati ah tong sologotao ah
Ulah pedah ulin langit hate gancang ngait
Sing ati ati ah tong sologoto ah
Memeh resmi reknarima teang heula pribadina

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Evie Tamala

Suka Dengan Lirik Lagu Cinta Parabola dari Evie Tamala? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Cinta Parabola yang dinyanyikan oleh Evie Tamala? Silahkan Beri Komentar