Lirik Lagu Emha Ainun Nadjib Tombo Ati

Tombo ati iku ono limang perkoro

Kaping pisan moco Qur'an sakmaknane
Kaping pindo Sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat weteng iro engkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe

Salah sakwijine sopo biso ngelakoni
Insya Allah Gusti Pangeran ngijabahi

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Emha Ainun Nadjib

Suka Dengan Lirik Lagu Tombo Ati dari Emha Ainun Nadjib? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Tombo Ati yang dinyanyikan oleh Emha Ainun Nadjib? Silahkan Beri Komentar