Lirik Lagu Didi Kempot Pancen Jodo

Opo wis garise yen aku bakal urip karo kowe
Sanajan kerep tukaran nanging ati ra nate bubaran

Seprene lawase wong loro ugo podho tresnane
Benere jare wong tuwo jodo kuwi sing akeh mirip rupane

Yen pancen wis jodho seneng susah ayo disonggo wong loro
Sopo ngerti saiki rekoso tembe mburi biso mulyo
Ojo digatekke sopo wae sing nggunem awake dewe
Nek wis jodo mantrane mbah dukun ra bakal biso medhotke

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Didi Kempot

Suka Dengan Lirik Lagu Pancen Jodo dari Didi Kempot? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Pancen Jodo yang dinyanyikan oleh Didi Kempot? Silahkan Beri Komentar