Lirik Lagu Didi Kempot Konangan (feat. Ray NineBall & Sunu Matta)

Saiki aku ra percoyo
percoyo karo janjimu
Biyen sing tak sawang mung rupo
ora ngerti atimu

Dek wingi kowe ngomong setyo
ora tau selingkuh
Saiki aku uwis ngerti
ngerti polah tingkahmu

Neng ngarep mripat iki
kowe ngelarani aku
karo wong liyo
kuwi kancaku

Reff:
O..O.. kowe konangan
pacaran maneh
karo wong liyo
konco kenthelku O..O..

di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Didi Kempot

Suka Dengan Lirik Lagu Konangan (feat. Ray NineBall & Sunu Matta) dari Didi Kempot? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Konangan (feat. Ray NineBall & Sunu Matta) yang dinyanyikan oleh Didi Kempot? Silahkan Beri Komentar